Noordhollands Dagblad – Dijkbewoners voelen zich genegeerd door Alliantie en Hoogheemraadschap

Warder

Bewoners langs de Markermeerdijken voelen zich volkomen genegeerd als het gaat om de plannenmakerij voor de ruim 500 miljoen kostende dijkversterking door de Alliantie Markermeerdijken, provincie Noord-Holland en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Ondanks toezeggingen door de landsadvocaat en de provincie die beloofden dat bewoners bij volgende fases goed betrokken zouden worden, gebeurt dat niet. Dat zeggen Joke van der Meer van de stichting Zuyderzeedijk en bezwaarmaakster Helen Kuipers uit Warder, lid van de bouwklankbordgroep in Zeevang.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Logo_Noordhollands_Dagblad.jpg

Klik hier voor het premium artikel van het Noordhollands Dagblad.
Tip: Scroll naar beneden voor tekst.
Dit is wel een premium artikel. Dat wil zeggen dat u alleen als abonnee de volledige tekst kunt lezen.

Terug naar boven